İSO 'Kenya Ülke Günü' düzenleyecek

İstanbul Sanayi Odası, bu adımla Kenya pazarı ve işbirliği olanakları hakkında üyelerini bilgilendirmeyi planlıyor

Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Sanayi Odası (İSO), Kenya pazarı ve işbirliği olanakları hakkında üyelerini bilgilendirmek amacıyla "Afrika'da Fırsatlar Ülkesi: Kenya Ülke Günü" semineri düzenleyecek.

İSO Odakule Meclis Salonu'nda 31 Mart Salı günü yapılacak seminere, Kenya Fahri Konsolosu Dr. Bilal Alkoç, Nairobi Ticaret Müşaviri Okay Öztürk ve DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın'ın yanı sıra, Kenya Özel Sektör Birliği İcra Kurulu Başkanı Kevit Desai konuşmacı olarak katılacak.

Kenya'nın ekonomik durumu, dış ticareti, mevzuatı, pazar yapısı, yatırım ve iş fırsatları, Kenya pazarında dikkat edilmesi gereken konular hakkında katılımcılara bilgi verilecek seminerde ayrıca, Kenya'da iş yapmakta olan Türk firmalarının yetkilileri, ülke pazarındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz