KSS'de borcu olana kredi yok

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteğinden yararlanacak olan küçük sanayi siteleri ortaklarının bakanlığa kredi borcu bulunmaması gerekecek.

Abone ol

ANKARA –Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteğinden yararlanacak olan küçük sanayi siteleri ortaklarının bakanlığa kredi borcu bulunmaması gerekecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Yatırım Programında Yer Alan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatiflerinin Kredi Kullanımına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre Bakanlığın kredi desteğinden yararlanacak olan küçük sanayi siteleri ortaklarının bakanlığa kredi borcu bulunmaması gerekecek. Yönetmelik bugünden itibaren yürürlüğe girecek.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında son dakika kararı 'Bir sonraki pandemi' olarak nitelendiriyor! DSÖ Avrupa Direktörü Kluge dikkat çeken uyarı Koparan yandı, cezası 387 bin TL! 52 ilde operasyon: 1 milyon 111 bin adet hap ele geçirildi Yargıtay'da başkan 32. turda da seçilemedi