Magic Life'in 10 kulübüne, ”Çevre Şampiyonu” sertifikası

TUI'nin 16 yıldan bu yana her yıl gerçekleştirdiği Çevre Şampiyonluğu sonuçları belirlendi

Abone ol

İSTANBUL - Magic Life'in çevreye duyarlı 10 kulübü, "Çevre Şampiyonu" sertifikası almaya hak kazandı.

Magic Life'den yapılan açıklamaya göre, dünya seyahat pazarının liderlerinden TUI'nin 16 yıldan bu yana her yıl gerçekleştirdiği Çevre Şampiyonluğu sonuçları belirlendi.

Çevreye duyarlı ve geleceğe yönelik kaliteye dayalı yönetim anlayışından dolayı ilk 100'e giren otel ve tatil köylerini seçen TUI, tesisleri çevre şampiyonu sertifikalarıyla ödüllendirdi.

TUI Çevre Kontrol Listesi ve çevre ile ilgili misafir memnuniyeti anketinden elde edilen sonuçlara göre yapılan puanlamada, Magic Life'ın Türkiye'deki 7 kulübünün tamamı TUI Çevre Şampiyonu olarak ilan edildi. Magic Life'ın Tunus ve Mısır'daki 3 kulübü de TUI Çevre Şampiyonluğu ödülüne layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Club Magic Life Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Andreas Karsten, çevre korumanın sürdürülebilir bir strateji olduğunu vurgulayarak, "Çevre yönetimi konusunda hedeflerimizin olması ve TUI çevre şampiyonlarıyla yeni bir başarı sağlamış olmamız bizi daha fazla gururlandırmaktadır. Çevre kalitesi alanında aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Magic Life kulüplerinin çevreye duyarlı standartlarda işletildiğine dikkati çeken Karsten, enerji ve su tasarrufu işletim sistemi, atık madde ayrımı, güneş kolektörü ve çevreye duyarlı arıtma sistemleri ve buna benzer daha birçok farklı uygulamanın tesislerde standart hale geldiğini belirtti.

Karsten, şunları kaydetti:

"Dünyadaki tüm Magic Life kulüplerinin dörtte üçü TUI çevre şampiyonluğuna hak kazanmıştır. Toplam 9 tesis şu anda TUI'nin 'Eco Resort' mührünü taşımakta ve bu sayede ekolojik anlamda özellikle örnek teşkil etmektedir. Bağımsız denetçiler tarafından test edilen, katı ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 22000'e uygun normlar, kalite ve çevre yönetimindeki standartları daha da sağlamlaştırmaktadır."

Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Şırnak'ta askeri araç devrildi: Bir asker şehit, üç yaralı Taksim Meydanı'na bariyerler yerleştirilmeye başlandı