Pegasus, Ramazan'da yüzde 25 indirimli uçuracak

Ramazana özel indirim kampanyasına başlayan Pegasus Havayolları, yurtiçi uçuşlarda indirim yapacak

Abone ol

İSTANBUL - Pegasus Havayolları, ramazana özel indirim kampanyası başlattı.

Pegasus Havayollarından yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında yolcuların 8-26 Eylül tarihleri arasında tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, yolcuların, iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van'a yapılacak uçuşlarda, dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir'den, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih'e yapılacak karşılıklı seferlerde kampanyadan yaralanabilecekleri bildirildi.

Ramazan indiriminden yararlanmak isteyen yolcuların bilet rezervasyonlarını en geç 172 saat öncesinden yapmaları gerektiği belirtilen açıklamada, yüzde 25 indirimin, vergiler dışındaki ücret üzerinden yapıldığı ifade edildi.

Kampanyanın bilet satışlarının 25 Ağustos Pazartesi günü başlayacağı da belirtildi.

BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Martı'nın CEO'su UKOME toplantısına alınmadı Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti