"Yeni yılda çözümlere odaklanmalıyız"

TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı,"Türkiye'nin 2014 yılını huzur ve refah içinde geçirebilmesi için sorunlara değil çözümlere odaklanmalıyız" dedi

Abone ol

ANKARA - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Nail Sanlı, Türkiye'nin 2014 yılını huzur ve refah içinde geçirebilmesi için sorunlara değil çözümlere odaklanılması gerektiğini belirtti.

Sanlı, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumun tüm kesimlerini kapsayacak politikalar üretilmesini istedi. Türkiye'nin 2014'ü huzur ve refah içinde geçirebilmesi için sorunlara değil çözümlere odaklanılması gerektiğini ifade eden Sanlı, şunları kaydetti:

"Bizim TÜRMOB olarak görevimiz, muhasebe mesleğini geleceğe en iyi şekilde taşımak için gereken alt yapıyı oluşturmaktır. Bu noktada, ülke sorunları ile mesleki sorunların çözümünü buluşturduğumuz ortak paydadaki çözüm önerilerimizin hayata geçirilmesi, uygulama ve yarattığı taleple meslek mensuplarımızın ekonomiye sağladığı katma değerden hak ettikleri payı almalarını sağlamak olacaktır. 2014'ün umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diler, yeni yılınızı kutlarım."

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz