şY'den Ramazan'da yüzde 25 indirim

Kurum, 1-24 Eylül arasında iç hatlarda hem business hem ekonomi sınıfta yüzde 25 indirim yapacak

Abone ol

ANKARA - Türk Hava Yolları (şY), iç hat uçuşlarında Ramazan'da yüzde 25 indirim uygulayacak. 

şY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 1-24 Eylül arasında iç hatlarda hem business hem ekonomi sınıfta yüzde 25 indirim yapılacak. 

4 Ağustos'tan itibaren uygulanmaya başlanan indirim için uçak rezervasyonunun seyahatten en geç 5 gün önce yapılması ve en azından tek yön rezervasyon kaydı bulunması gerekiyor. şY uçuşlarına ve indirimli ücretlere ilişkin ayrıntılı bilgiler şY satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı telefondan ve "" adresinden alınabilecek. 

Sefer ve tarife değişikliği

Öte yandan şY, yoğun talep nedeniyle Barselona seferlerini 2 Ekim'den itibaren haftada 7 seferden 9'a, Venedik seferlerini ise 9 Ekim'den sonra haftada 4'ten 5 sefere çıkaracak. 

Bu arada, şY, İstanbul-Eskişehir uçuşlarında tarife değişikliğine gitti. Buna göre, salı, perşembe ve cumartesi seferleri, 18 Ağustos'tan itibaren pazartesi, çarşamba ve cuma sabah saatlerine alınarak, Eskişehir'e günde 2 sefer yapılacak.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz