Tarım ve Ormanı Bakanı Yumaklı duyurdu: Türkiye Şeker Fabrikaları'na 390 işçi alınacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları’nda istihdam edilmek üzere farklı branşlarda 390 işçi alınacağını duyurdu. Bakan Yumaklı’nın açıklamasına göre; mekatronik bakım onarım teknisyeni pozisyonu için 80 kişi işe alınacak.

Abone ol

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, X (Twitter) hesabından paylaştığı mesajda, Türkiye Şeker Fabrikaları'na 390 işçinin alınacağını duyurdu.

Bakan Yumaklı'nın mesajında hangi pozisyon için kaç işçi alınacağı bilgisi de yer aldı. Buna göre; kuruma 80 mekatronik bakım onarım teknisyeni alınacak. Onu 65 elektrik teknisyeni izliyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları'nda istihdam edilmek üzere hangi pozisyonda kaç işçi alınacağını X (Twitter) üzerinden yayınladığı bir mesajla kamuoyuna duyurdu.
Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi 1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek