'Taşeron' Meclis'e geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taşeron işçilerin sorununu bu hafta içinde çözüyoruz, Meclis'e gelecek" dedi.

Abone ol

Kamuda çalışan taşeron işçinin merakla beklediği çalışmalarda sona gelindi. Hükümet yasal düzenlemeyi yılbaşından önce çıkarmayı planlarken, konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki "Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nin ardından gazetecilerin soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taşeron işçilerin sorununu bu hafta içinde çözüyoruz, Meclis'e gelecek" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım da "Taşeron olarak çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hallediyoruz. Bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Taşeron olarak çalışan emekçi kardeşlerimizle ilgili çalışmamız Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, Sayın Başbakanımızın koordinasyonunda son aşamaya geldi. İnşallah bir hafta içerisinde TBMM’ye göndereceğiz." ifadelerini kullandı

Dikkat! İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama getirildi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi 1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı