TEB ve Fortis, gizlilik analaşması imzaladı

İki banka, çeşitli kurumsal yapılanma seçeneklerinin değerlendirilmesi için gerekli bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla anlaşma imzaladı

Abone ol

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Fortis Bank, kurumsal yapılanma seçeneklerinin değerlendirilmesi amacıyla bir gizlilik anlaşması imzaladıklarını duyurdu.

TEB ve Fortis Bank'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayınlanan açıklamalarında, Türk Ekonomi Bankası ve Fortis Bank'ın çeşitli kurumsal yapılanma seçeneklerinin değerlendirilmesi için gerekli bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla bir gizlilik anlaşması akdettikleri bildirildi.

Açıklamalarda, bu çalışmaların sadece değerlendirme amaçlı olduğu, henüz herhangi bir işleme yönelik bir karar alınmasının söz konusu olmadığı ifade edildi.

Binance'in eski CEO'suna 4 ay hapis cezası Eksun Gıda'dan 413 milyon liralık net kar Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi