TEB'den 'Estetik Kredi'

TEB CETELEM, 500 YTL'den başlayan ve üst limiti olmayan kredi paketi sunuyor

Abone ol

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası Tüketici Finansman A.Ş (TEB CETELEM), Estetik ve Güzellik Merkezi Este World müşterilerine "Estetik Kredi" adıyla bir kredi seçeneği sundu.

TEB CETELEM Genel Müdürü Nilüfer Günhan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bundan birkaç yıl öncesine kadar ihtiyaç, otomotiv ve konut kredisi dışındaki kredi ürünlerinin pek bilinmediğini, şimdi ise her alanda çok çeşitli kredi seçenekleri oluştuğunu ifade etti.

TEB CETELEM'in 500 YTL'den başlayan ve üst limiti olmayan bu kredi paketinin, 12 aylık eşit taksitli ödeme seçeneği sunduğunu belirten Günhan, bu kredi seçeneğinde ortaya çıkan dosya ücretini Este World'un karşıladığını, kredi talebinde bulunan kişinin, Este World'e nüfus cüzdanı ile başvurduğunu ve bir saat içinde TEB CETELEM'den kredi başvurusuyla ilgili cevap geldiğini kaydetti.

Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak