THY, Çin'e sefer sayısını 10'a çıkarıyor

İstanbul-Pekin-Şangay bağlantılı seferleri haftada 5 gün Pekin, 5 gün Şangay olmak üzere ayrı ayrı gerçekleştirecek

Abone ol

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), her gün yapılmakta olan İstanbul-Pekin-Şangay bağlantılı seferlerini, 29 Haziran 2009 tarihinden itibaren  haftada 5 gün Pekin, 5 gün Şangay olmak üzere ayrı ayrı gerçekleştirecek.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, 29 Haziran 2009 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeni tarifede, İstanbul-Pekin seferleri Salı ve Cumartesi hariç diğer günler, İstanbul-Şangay seferleri de Pazartesi ve Perşembe hariç diğer günler gerçekleştirilecek.

Beyrut, Tunus, Üsküp, Sanaa hatlarında da sefer sayıları yeniden düzenlendi. Buna göre, haftada 3 frekans uçuş yapılan Sanaa'ya 4 Hazirandan itibaren 4 frekans, 5 frekans uçuş yapılan Tunus'a 23 Hazirandan, Üsküp'e de 8 Hazirandan itibaren haftanın 7 günü, 10 frekans uçuş yapılan Beyrut'a ise 9 Hazirandan itibaren günde 2 sefer uçuş yapılacak.

Öte yandan, THY Kargo, 7 Haziran 2009 tarihinden itibaren Tiran'a, Milano bağlantılı olarak kargo seferleri başlatacak. Haftada 1 frekans olarak gerçekleşecek olan Tiran ile birlikte kargo seferi yapılan uçuş noktası sayısı 21'e çıkacak.

Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Gazze’de can kaybı 34 bin 683’e yükseldi Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde Hazine yarın iki ihale düzenleyecek