TMSF, 47 taşınmaz için ihale açtı

Açık teklif alma toplantısı 2 Haziran 2009 tarihinde saat 13.30'da TMSF'de yapılacak

Abone ol

ANKARA - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhtelif yerlerde bulunan toplam 47 adet taşınmazını satmak üzere ihale açtı.

TMSF'nin satışa ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre, açık teklif alma toplantısı 2 Haziran 2009 tarihinde saat 13.30'da TMSF'de yapılacak.

Gayrimenkul açık teklif alma toplantısına katılmak için muhammen bedeli 100 bin liranın üzerindeki gayrimenkuller için 20 bin lira, 100 bin ve 5 bin lira arasında olanlar için 5 bin lira, 5 bin lira ve altında olanlar için muhammen bedel kadar teminat alınacak.

Satış şartnamesi ve gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi "www.tmsf.org.tr" internet adresinden ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığından temin edilebilecek.

Arsa, tarla, mesken, konut, fabrika, kooperatif hissesi bahçeli kargir ev, ve apartmandan oluşan taşınmazların bulundukları yerler şöyle:

"Ankara, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Düzce, Kocaeli, Bursa, Kayseri, Mersin, İzmir, Malatya, Ordu, Konya, Muğla, Manisa, Samsun, Trabzon, Zonguldak."

TASİŞ ihaleleri

Öte yandan Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Ergazi İşletme Şube Müdürlüğü vasıta, Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ise eşya satmak üzere ihale açtı.

Buna göre Ergazi İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 2 bin lira ile en çok 27 bin 500 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 200 lira ile en çok 2 bin 750 lira arasında olan vasıtalar satılacak.

İhale, 27 Mayıs 2009 tarihinde saat 09.00'da "açık ihale usulü" ile Ankara Etimesgut'ta bulunan TASİŞ Ergazi Tesisleri Hava durağı Şaşmaz mevki Türkkuşu yanında yapılacak.

Alıcı çıkmadığı veya verilen teklifler uygun görülmediği taktirde ikinci ihale 3 Haziran, üçüncü ihale ise 10 Haziran 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

Binek oto, araç hurdası, çift kabin kamyonet, cip, arazi taşıtı ve ambulanstan oluşan araçlar Ergazi terk oto sundurmasında bulunmakta.

Eşya satışı

TASİŞ Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, Antalya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 522 Lira ile en çok 43 bin 126 Lira, yatırılması gereken güvence tutarları da en az 52,25 Lira ile en çok 4 bin 312,69 Lira arasında olan eşyaların satışı "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

İhale, 26 Mayıs 2009 tarihinde saat 09.30'da Antalya'da TMO yanı Büyükliman adresindeki Antalya İşletme Şube Müdürlüğünde yapılacak.

Satış gerçekleşmediği taktirde ikinci ihale 29 Mayıs, üçüncü ihale ise 2 Haziran 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

Araç ve eşya satışlarına katılmak isteyenler şartnameyi her ihale için ayrı bedel ödeyerek Şube Müdürlüğü ve Ankara İşletme Bölge Müdürlüğümüz ile diğer işletme bölge müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı DSİ'den acele kamulaştırma kararı