Türk Barter'dan krizde franchising fırsatı

Şirket, Türkiye'nin pek çok yerinde vereceği franchiselar ile daha fazla şirkete ulaşmayı hedefliyor

Abone ol

İSTANBUL - Türk Barter, Türkiye'de yedi şubede faaliyet göstererek girişimcilere iş fırsatı sunduğunu açıkladı.

Türk Barter'dan yapılan yazılı açıklamada, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Kayseri ve Konya olmak üzere yedi şube ile faaliyet gösteren Türk Barter'ın, Türkiye'nin pek çok yerinde vereceği franchiselar ile daha fazla şirkete ulaşarak, onların barter sisteminin avantajlarından yararlanmalarını sağlayacağı bildirildi.

Türk Barter franchiselarının, KOBİ'lere verilen mal ve hizmet kredilerinin değerlendirileceği ve büyük satın alma ve pazarlamaların yapılacağı ofisler olarak çalışabilecekleri belirtildi. Franchiseların, finansal ve ticari alanlarda daralma gösteren tüm şirketler için proje odaklı geliştirilen çözümlerle, geri dönüşlü "avantaj" sağlayacağı kaydedildi.

Girişimcilerinden franchise bedeli almayan Türk Barter'ın uyguladığı bu sistemde, franchise alanların ürün, servis ve marka alanının yanı sıra bir bütün olarak sistem içinde IT/MIS, pazarlama, CRM, PR, trade brokerlık, operasyonel işlem, kredilendirme, risk yönetimi ve franchise marka yönetimi alanlarında da hizmet aldıkları vurgulandı.

Franchise kuruluşların, Türk Barter'ın sunduğu halkla ilişkiler hizmetleri, TV/basın reklamları, internet tanıtımı, sürekli operasyonel destek, etkin toplam marka pazarlama iletişimi ve marka tanınırlığı gibi olanaklarından yararlandıkları, bununla birlikte, franchise işletmelere geliştirme eğitimleri sunularak, ihtiyaçlar doğrultusunda iş geliştirme fırsatı sağlandığı anlatıldı.

Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum...