Turkcell 'de 5 dakikası 2 kontör

Turkcell de faturasız hat aboneleri diğer operatörlerle 5 dakikası 2 kontöre konuşturacak

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell de faturasız hat aboneleri için yeni bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya ile faturasız hat aboneleri diğer operatörlerle 5 dakikası 2 kontöre konuşacak.

Turkcell, FIRSAT yazıp, 6666'ya gönderen ve gelen bilgi mesajının ardından 150 kontör yükleyen Hazır Kart abonelerini Turkcell ve sabit hatlarla kendi tarifelerinden, diğer operatörlerle 5 dakikası 2 kontöre konuşturacak. Süper Tarife’deki Hazır Kartlılar ise 250 kontör yüklediklerinde ise tüm Turkcell’lilerle 5 dakikası 1 kontöre, diğer operatörlerle yine 5 dakikası 2 kontöre konuşabilecekler. Turkcell'in kampanyası, 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar kontör yüklemesini yapan Turkcell’liler 12 Ağustos’a kadar kampanyadan 300 dakikaya kadar yararlanabilecek. Kampanyaya katılım SMS’i 2 kontörle ücretlendirilecek.

Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Gazze’de can kaybı 34 bin 683’e yükseldi Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde Hazine yarın iki ihale düzenleyecek