Yunan firma Türkiye’den plastik kase talep ediyor

Yunanistanlı plastik ve kâğıt ambalaj malzemeleri toptancısı firma mikrodalga fırınlara uygun plastik gıda kapları ithal etmek istiyor.

Abone ol

Yunanistan Atina’da mukim plastik ve kâğıt tek kullanımlık gıda servis malzemeleri toptancısı bir firma mikrodalga fırınlara uygun polipropilen siyah ve şeffaf renkte gıda kapları ithal etmek istediklerini beyanla, tedarikçilerden katalog ve fiyat listesi talep ettiklerini belirtmiştir.

Yunanistan kabaca 11 milyon nüfusu olan ve satın alma gücü paritesiyle 2014 yılında 238 milyar dolar GSYİH üreten bir ülkedir. Kişi başına gelir ise satın alma gücü paritesiyle 2014 yılında 25 bin dolar değerinde gerçekleşmiştir.

Yunanistan özellikle sanayi ürünlerinde çok sınırlı ve az sayıda üretim imkanları ile toplam talebinin %80’ler gibi bir kısmını ithalat ile karşılayan ülke konumundadır.

Hükümetin öncelikli hedefinin ekonomik kalkınmanın sağlanması ve borcun yeniden yapılandırılması olduğunu vurgulayan Çipras,krizden ve denetim sürecinden bir an önce çıkılmasını amaçladıklarını belirtmiştir.İlk değerlendirmenin tamamlanmasını takiben, borcun azalmasıyla ilgili müzakerelerin başlatılması ve 2017'inin başında uluslararası para piyasalarına açılmak hedeflenmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Our company ***** SA , established in Athens, is a strong importer, wholesaler and distributor of plastic and paper disposable utensils for the coffee shops, restaurants, food delivery and catering industries.
We kindly require to receive by mail your export price list in order to evaluate the possibilities of importing polypropylene microwave black
and transparent containers and pet transparent salad bowls with incorporated lids.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338753_plastic-bowls-price-inquiry-from-greece

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Balkan göçmenleri' açıklaması Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Gazze’de can kaybı 34 bin 683’e yükseldi Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde