Yunanistan'dan ayakkabı tabanı talebi

Türkiye'den silikon ayakkabı tabanı satın almak isteyen Yunanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

Abone ol

Günümüzde insanoğlunun temel gereksinimlerinden biri olan ayakkabının tarihi kıyafetlerin ortaya çıktığı Antik Mısır ve Eski Yunan medeniyetlerine kadar dayanır. Ayakkabının modern dünyanın bir vazgeçilmezi olması nedeniyle ayakkabıcılık sektörü küresel çapta yaşanan ekonomik krizlerden en az etkilenen ve istikrarlı büyüyen sektörlerden biridir. Refah seviyesi yüksek olan ülkelerde kişi başına ayakkabı tüketimi gelişmekte olan ve az gelişmiş ülkelere nazaran daha yüksektir. 

Dünya ayakkabı üretiminin yüzde 87’si Asya ülkeleri tarafından karşılanmaktadır. Çin, Asya kıtasının söz konusu üretiminin yaklaşık yüzde 70’ini gerçekleştirmektedir. Dünya ayakkabı üretiminde sırasıyla Hindistan, Brezilya, Vietnam, Endonezya, Pakistan, Bangladeş, Meksika, Tayland, İtalya ve Türkiye söz sahibi ülkeler arasında yer almaktadır. Türkiye dünyanın 11. ayakkabı ihracat eden ülkesi durumundadır. 

Türkiye'den silikon ayakkabı tabanı satın almak isteyen Yunanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/330176_interested-in-silicone-insoles-for-greece 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde Tarkan'dan belediyelere sokak hayvanları çağrısı Kakava-Hıdrellez Şenlikleri başladı İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak