İş Bankası'ndan her ihtiyaca özel kredi

2 Şubat'a kadar sürecek kampanya kapsamında, 36 ay vade ve 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Abone ol

İş Bankası, yeni yılda da müşterilerinin her türlü nakit ihtiyacını karşılamak için cazip koşullarla kredi imkanı sunmaya devam ediyor. 

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 2 Şubat 2015'e kadar sürecek kampanya kapsamında, çocuğunun ihtiyaçlarını düşünen, yarıyıl tatilini planlayan ya da diğer borçlarını kapatmak isteyen tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri farklı ödeme seçenekleriyle 36 ay vade ve 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 

Kampanya kapsamında ayrıca, diğer borçlarını kapatmak isteyenlere özel faiz oranı seçeneği de bulunuyor. 

İhtiyaç kredisine başvuru için "nakit" yazıp TC kimlik numarası, istenilen kredi tutarı ve aylık gelirin aralarında boşluk bırakılarak "4402"ye mesajla gönderilmesi yeterli oluyor. Başvurunun cevabı cep telefonuna anında gönderilirken, gönderilen mesaj için GSM operatörlerince 1 mesaj karşılığı ücret tahsil ediliyor. 

Krediye İş Bankası şubeleri, "isbank.com.tr" internet adresi, İnternet Şubesi, İş Bankası bankamatikleri ya da "0850 724 0 724" Telefon Şubesi'nden başvurma imkanı da bulunuyor. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz