S&P 4 Haziran'da İstanbul'da

Abone ol

İSTANBUL - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, 4 Haziran'da İstanbul'da uluslararası katılımlı bir seminer düzenleyecek.

S&P'den yapılan açıklamaya göre, Swissotel'de 4 Haziran'da düzenlenmesi planlanan "Odak noktasında Türk kurumsalları" başlıklı seminerde S&P Türkiye Ülke Direktörü Zeynep Holmes ve EMEA Bölgesi Bölgesel Uygulamalar Direktörü Elaise Ganguin ile S&P Kurumsal Derecelendirme Direktörü Stuart Clements'in katılması bekleniyor.

Uluslararası S&P ekonomistlerinin de bulunacağı seminerde, S&P'nin reyting metodolojisi tartışılacak, "Kurumsal finansmanın geleceği; Değişen Avrupa'da Türk kurumsalları" başlıklı bir panel gerçekleştirilecek.

Seminerde ayrıca S&P EMEA Bölgesi Başekonomisti Jean Michel Six'in de katılımıyla "Türkiye ekonomisi - Bölgesel bir merkez olma yolunda mı?" başlıklı oturumun yapılması da planlanıyor.

“Türkiye’nin sektörde 10 yıl içinde küresel güç olma potansiyeli var” Oyak'tan Çin'e yeni tesis yatırımı Türkiye, Filistin'e "sarsılmaz desteğini" yineledi AB’nin yeni bağımlılığı: Rus gübresi “Plastikte ithalatı azaltmak 8 milyar dolar getirir”