Yapı Kredi'den "İlk Param" hesabı

Banka, uzun vadede orta risk seviyesi ile yüksek getiri elde etme imkanı sağlayan bu yatırım aracıyla çocukların geleceğini teminat altına alacak

Abone ol

İSTANBUL - Yapı Kredi, çocukları adına şimdiden birikim yapmak isteyen müşterilerine "İlk Param" hesabını sunacak.  

Yapı Kredi açıklamasına göre, banka, uzun vadede orta risk seviyesi ile yüksek getiri elde etme imkanı sağlayan bu yatırım aracıyla çocukların geleceğini teminat altına alacak. Ayrıca Yapı Kredi'de "İlk Param" hesabı açtıran ilk 3 bin kişi Gogo's oyuncağı kazanacak.

Çocukların her adımında onlarla birlikte büyüyecek uzun dönemli bir birikim hesabı olan "İlk Param", içeriğinde A Tipi Karma Fon (YFAK2) barındıracak. Tasarrufları uzun vadeli yatırıma yönlendiren Yapı Kredi müşterileri "İlk Param"ı sadece çocuklarına değil sevdiklerinin çocuklarına da hediye edebilecek.

"İlk Param" talimatı, Yapı Kredi şubelerinden, İnternet Şubesi veya 444 0 444 Telefon Bankacılığı üzerinden verilebildiği gibi, Yapı Kredi kredi kartından da düzenli birikim talimatı verilebilecek.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak