Emekliler dikkat, bankalar güncelledi: Hangi banka ne kadar ödüyor? İşte güncel emekli promosyonları

Emeklilerin yeni banka promosyonları için 25 Mart'ta başlayan başvurular sürüyor. Erdoğan'ın kamu bankalarında 8-12 bin liraya kadar promosyon artışı yapılacağını açıklaması sonrası özel bankalar da promosyon tutarlarını güncelledi. Bazı bankalarda 17 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatları ortaya çıktı. Peki, emekli banka promosyon başvurusu nasıl yapılır? Bankalar ne kadar promosyon ödüyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği yeni promosyonlar için başvurular sürüyor.  Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank emekliler için 3-5 bin lira arasında promosyon öderken, Erdoğan bu yılki promosyon miktarının aylığa göre 8 ile 12 bin lira arasına çıkarıldığını açıklamıştı. Son olarak kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarda da promosyon ücretlerinde güncellemeye gitti.

Güncel mevduat faizi oranları: 1 milyon liranın getirisi belli oldu Taşıt kredisi faizleri yükseldi: Konut ve ihtiyaçta frene basıldı Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?