EMEKLİ ZAMMI: Emekliler arasında zam farkı oluşacak mı? Dikkat çeken zam tahmini geldi

Temmuzda memur zammı ne kadar olacak? Emekliler yüzde kaç zam alacak? En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Tüm bu soruların yanıtlarına ilişkin tahminler yapılıyor. Enflasyon öngörülerine göre zam oranının yüzde 25-27 bandında olması bekleniyor. Ancak en düşük emekli aylığı için ‘kök maaş’ tehlikesi bulunuyor. Memur emeklilerinin de SSK ve Bağ-Kur emeklisine göre düşük zam alma ihtimali var.

Memur emeklileri, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine göre Temmuz ayında düşük maaş zammı alabilir. Nedeni ise memur emeklilerinin maaş zammı hesabının SSK ve Bağ-Kur emeklilerinden farklı olması.

En düşük emekli maaşı ne kadar olur? Refah payı gelir mi? 'Umut var' diyerek rakam verdi İstanbul, Ankara, İzmir: İşte benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum Emekliye destek paketinde son durum: Ulaşım, alışveriş ve kira desteği... Marka marka, model model sıfır faizli kredi imkânı, indirim fırsatları! Antalya'da kreş skandalı: Dehşet anları anbean kaydedildi Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı