EMEKLİ ZAMMI 2024: En düşük emekli maaşında bu rakam ilk kez telaffuz edildi

EMEKLİYE TEMMUZ ZAMMI: SSK (4a), Bağ-Kur (4b) ve memur emeklisi (4c) maaşları için öngörülen zam aralığı yüzde 25-30 arasında. Merkez Bankası’nın altı aylık enflasyon tahmini tutarsa işçi, Bağ-Kur emeklisi ve tarım emeklisi yüzde 25 zam alacak. SGK Uzmanı Muhammed Bayram'ın emekli zammına ilişkin tahmini daha farklı. Bayram en düşük emekli maaşının geleceği seviyeye ilişkin öngörüsünü de paylaştı.

TÜİK ocak, şubat, mart ve nisan ayı enflasyon verilerini açıkladı. Dört aylık enflasyon yüzde 18,72 oldu. Emekli ve memur zamlarının kesinleşmesi için mayıs ve haziran ayı enflasyon verilerinin de kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor. 

En düşük emekli maaşı ne kadar olur? Refah payı gelir mi? 'Umut var' diyerek rakam verdi İstanbul, Ankara, İzmir: İşte benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum Emekliye destek paketinde son durum: Ulaşım, alışveriş ve kira desteği... Marka marka, model model sıfır faizli kredi imkânı, indirim fırsatları! Antalya'da kreş skandalı: Dehşet anları anbean kaydedildi Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı