Dünyanın en zengin şehirleri belli oldu: İşte sıralama...

Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City, birinci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında ABD 11 şehriyle başı çekiyor.

Henley & Partners tarafından küresel veri istihbarat firması New World Wealth ile iş birliği içinde her yıl yayınlanan ‘2024 Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu’nda New York City zirvedeki yerini koruyor. 1 milyon dolar veya daha fazla likit yatırım yapılabilir servete sahip yerleşik milyonerlerin sayısı söz konusu olduğunda, ABD, 1’inci sıradaki New York City de dahil olmak üzere ilk 50'de 11 şehirle başı çekiyor. New York şehri sakinlerinin sahip olduğu toplam servet şu anda 3 trilyon doları aşıyor ve bu rakam çoğu büyük G20 ülkesinde tutulan toplam servetten daha yüksek bir seviyeye denk geliyor. New York’ta şaşırtıcı bir şekilde 349 bin 500 milyoner, 744 santi-milyoner (100 milyon doların üzerinde yatırım yapılabilir servete sahip) ve 60 milyarder yaşıyor.

En düşük emekli maaşı ne kadar olur? Refah payı gelir mi? 'Umut var' diyerek rakam verdi İstanbul, Ankara, İzmir: İşte benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum Emekliye destek paketinde son durum: Ulaşım, alışveriş ve kira desteği... Marka marka, model model sıfır faizli kredi imkânı, indirim fırsatları! Antalya'da kreş skandalı: Dehşet anları anbean kaydedildi Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı