Meteoroloji'den Türkiye geneline yağış ve fırtına uyarısı! 16 ilde alarm verildi

 Türkiye'nin yarından itibaren yağışlı ve fırtınalı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Balkanlar üzerinden gelecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, güney ve iç kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Cumartesi Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'de, pazar Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu ve Batı ve Orta Karadeniz'de, pazartesi Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında beklenen yağışların yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

En ucuz otomatik araçlar belli oldu: İşte 1 milyonun altındaki otomobiller Şimşek açıklayacak: Kamuda sınırı aşan yandı! İşte tüm detaylar... Emekli promosyonunda banka banka son durum... Çarpıcı anket: Emekliye zam seçim sonucunu değiştirir miydi? İşte yanıtı... Doğu Karadeniz'de yaylalara göç sürüyor 2024 Anneler Günü mesajları... Kısa, uzun, duygusal, anlamlı, yeni anneler günü mesajları