Prof. Dr. Naci Görür fayın güneybatısındakileri işaret etmişti: Konteynerlere yerleştiriliyorlar

Tokat'ta meydana gelen meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgede artçı depremler sürüyor. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Fay üzerinde hareketlenmeler fazla" diyerek fayın güneybatısında yaşayanlar için uyarıda bulunmuştu.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor. Bölgede artçı depremler de devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, son olarak 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Vali Hatipoğlu, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Yurtdışından telefon getirecekler dikkat: Yeni düzenleme yapıldı A101 16 Mayıs Aldın Aldın: Bisikletten terliğe indirimli ürünler... Emekli maaşlarına refah payı eklenecek mi? Son açıklama geldi İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar belli oldu İşte 1 milyon TL altındaki araçlar listesi Bim markette bu hafta neler var? İşte indirimli ürünler...