Dacia Jogger hibrit ve otomatik seçeneğiyle geliyor

Dacia'nın kısa süre önce piyasada satışa çıkardığı modeli Jogger, yoğun ilgiyle karşılandı. Dacia tarihindeki ilk hibrit motora sahip olan 'Jogger HİBRİT 140'ın da ilerleyen aylarda kullanıcılarla buluşturulması hedefleniyor. Geniş ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretilen Jogger, Hibrit motoruyla ve otomatik şanzıman seçeneğiyle başarısını daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Jogger ve başarı hikayesi

Dacia’nın yedi kişilik aile otomobili Jogger, satışa sunulduğu ülkelerde şimdiye kadar 83.000 adedin üzerinde sipariş ve 51.000’in adedin üzerinde satışla büyük bir başarı yakaladı. Bir yıldan kısa bir süre içinde Jogger, SUV sınıfı hariç C-segmentinde perakende müşterilerinin en çok tercih ettiği ikinci otomobil oldu.

Jogger müşterilerinin üçte ikisi, ECO-G 100 motoru tercih ederek Dacia’nın LPG uzmanlığını seçti. Ayrıca müşterilerin üçte ikisi en yüksek donanım seviyesini tercih etti.

Jogger yakında satışa sunulacak otomatik şanzıman ve debriyajsız vites kutusu içeren HİBRİT 140 motoruyla, başarısını sürdürmeye devam edecek.

Bankalar faizleri güncelledi: 100 bin liranın getirisi belli oldu Liste belli oldu: Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi