Ford Pro yeni E-Transit Courier’i tanıttı

Ford Pro, Ford Otosan tarafından geliştirilen tamamen elektrikli yeni ticari aracı E-Transit Courier'nin global lansmanını Ford Otosan’ın İstanbul’daki Ar&Ge Merkezi’nde gerçekleştirdi. E-Transit Courier, 2024'ün sonlarında Ford Otosan Craiova fabrikasında üretilecek. Dizel ve benzinli motorlu modellerin üretimi ise 2023’ün üçüncü çeyreğinde Craiova’da başlayacak.

 E-Transit Courier, mevcut modele göre yüzde 25 daha fazla yük hacmi ve daha fazla taşıma kapasitesi sunuyor. 

E-Transit Courier'nin tamamen elektrikli güç aktarma organları, güçlü 100 kW motor ve tek pedallı sürüş kabiliyeti dahil olmak üzere müşterilere tavizsiz bir sürüş deneyimi sunmak üzere tasarlandı.

Ford Pro Şarj, şarj sürecini optimize etmeye yardımcı olan donanım kurulumu ve yönetim yazılımı da dahil olmak üzere ev, depo ve halka açık noktalarda şarj için çözüm sunuyor. Ford Pro Charging yazılımı aracılığıyla basitleştirilen faturalama ve yönetim süreçleri, işletmelerin iş araçlarını eve götürmelerini ve kamuya açık şarjı kolaylaştırmayı da destekliyor. 

Kira getirisi en yüksek olan iller belli oldu 250 bin TL ile bankaya giderseniz vade sonunda... Milyonları ilgilendiren detaylar! Emekliye refah paketi için tarih verildi