Hyundai Yeni Kona 2023 özellikleriyle daha cesur

Hyundai'nin B SUV'u yeni Kona 2023 yılında teknolojik tasarımıyla öne çıkıyor. Elektrikli modeller baz alınarak geliştirilen tasarımı ile trendi yakalayan Yeni Kona EV fonksiyonelliği ile dikkat çekiyor. Kullanıcıya rahat bir kullanım alanı sağlayan Yeni Kona, bir önceki nesle göre (EV) 150 mm daha uzun olacak şekilde tasarlandı. Yakıt ekonomisinin de göz önünde tutulduğu Kona'nın yenilenen yüzü!

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli KONA’nın yeni neslini tanıtan ilk görselleri yayınladı. Tamamen elektrikli bir model baz alınarak geliştirilen Yeni KONA, fütüristik bir tasarımla öne çıkıyor. Önceki jenerasyona göre yükseltilmiş bir şekilde karşımıza çıkan model, evrensel bir mimariye ve değişik zevklere hitap eden motor tiplerine ve versiyonlara sahip. Tamamen elektrikli (BEV) başta olmak üzere, hibrit elektrikli (HEV) ve içten yanmalı motor (ICE) opsiyonlarıyla gelen KONA, daha fazla sportif bir görünüm ve sürüş isteyenler için de N Line versiyonunu sunuyor.

Bankalar faizleri güncelledi: 100 bin liranın getirisi belli oldu Liste belli oldu: Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi