Nissan'dan geniş aileler için 7 koltuklu Nissan X-Trail

Türkiye’de 2023 Yılın Otomobili ünvanına sahip Nissan X-Trail e-POWER, 7 koltuklu seçeneğiyle şehir içi ve arazi şartlarında geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan yapısıyla dört dörtlük bir performans sunuyor.

Piyasaya sunulduğu 2001’den bugüne kadar 7 milyon adede yakın satılan Nissan X-Trail dünyanın en popüler aile araçlarından biri. Nissan X-Trail, sezgisel teknolojisi ile SUV stiline ek olarak esnek kullanım ve dört tekerlekten çekiş özelliklerine sahip gelişmiş bir güç aktarma organına sahip. 

Maceradan keyif alan müşteriler, yeni nesil X-Trail'in sunduğu dinamik performansın tadını gelişmiş elektrikli dört tekerlekten çekiş güç aktarma organı ile hem şehir içi hem şehir dışı toprak yollarda maksimum konforla çıkaracak. 

En düşük emekli maaşı ne kadar olur? Refah payı gelir mi? 'Umut var' diyerek rakam verdi İstanbul, Ankara, İzmir: İşte benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum Emekliye destek paketinde son durum: Ulaşım, alışveriş ve kira desteği... Kapadokya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıldı