Opel Corsa yenilendi! İşte teknik özellikleri ve şarj süresi

Yeni Corsa’yı değerlendiren Opel CEO’su Florian Huettl: “Opel Corsa, 40 yılı aşkın süredir en çok satanlar listesinde yer alıyor. Son 2 yılda Almanya’da segmentinde en çok satan otomobil olurken, 2021’de İngiltere’de toplamda en çok satan otomobil olma başarısını gösterdi. Bu başarı, emeklerimizin karşılığını almamızı sağlıyor ve ileriye dönük olarak daha da iyisini yapmak için bizi motive ediyor. Yeni Corsa daha modern, daha duygusal ve daha cesur. Çarpıcı tasarımı, üst segmentlere ait ileri teknolojileri ve yeni, elektrik teknolojisi ile müşterilere bugün bu segmentteki bir otomobilden neler bekleyebileceklerini göstermek istiyoruz” dedi.

Corsa, bölünmüş C sütunu donanım seviyesine bağlı olarak siyah olarak sunulan tavanın, aracın üzerinde süzülüyormuş gibi görünmesini sağlıyor. Arka cephede de net bir görünüm sunuluyor. Birkaç ay önce ilk kez sınırlı sayıda üretilen “Opel Corsa 40” özel versiyonunda da olduğu gibi, Corsa logosu bagaj kapağının ortasında yer alıyor. Ayrıca Corsa ile ilk kez sunulan Grafik Gri gövde rengi, yeni modelin ihtişamlı bir şekilde parlamasına yardımcı oluyor.

Bankalar mevduat faizlerini güncelledi: 100 bin liranın getirisi belli oldu Liste belli oldu: Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi