yeni RX SUV modeli Türkiye'de satışta!

Lexus’un E SUV premium segmentindeki modeli, RX 350h tam hibrit, RX 450h+ plug-in hibrit ve RX 500h performans hibrit olmak üzere üç farklı hibrit seçeneğiyle Lexus showroomlarında yerini aldı. Lexus RX’in başlangıç fiyatı 3 milyon 991 bin 500 TL olarak açıklandı.

Türkiye’de satışına başlanan Lexus’un yeni modeli RX’in tanıtımı, İzmir'de düzenlenen basın toplantısıyla gerçekleştirildi. Premium otomobil üreticisi Lexus, tamamen yeni RX SUV modelini Türkiye'de satışa sundu. Toplantıda aktarılan bilgilere göre, Lexus’un E SUV premium segmentindeki modeli, RX 350h tam hibrit, RX 450h+ plug-in hibrit ve RX 500h performans hibrit olmak üzere üç farklı hibrit seçeneğiyle Lexus showroomlarındaki yerini aldı. Lexus RX’in başlangıç fiyatı 3 milyon 991 bin 500 TL olarak açıklandı.

Güncel mevduat faizi oranları: 1 milyon liranın getirisi belli oldu Taşıt kredisi faizleri yükseldi: Konut ve ihtiyaçta frene basıldı Türkiye'de satılan en pahalı 10 otomobil Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?