HUAWEI Watch serisi satışa sunuldu: İşte! Fiyatı ve özellikleri

HUAWEI WATCH 4 Pro, akıllı saate lüks bir his veren havacılık sınıfı titanyum kasaya sahipken, saat kadranındaki sektör lideri Küresel Safir Cam, günlük kullanıma dayanacak sağlamlıkla şık bir dokunuş katıyor. HUAWEI WATCH 4, fütüristik bir stil için aerodinamik estetik getiren 3D kavisli cam ile siyah paslanmaz çelik kasa tasarımına sahip. Ay ve altı farklı gezegeni temel alan saat kadranları, serinin temasına uyum sağlıyor.

HUAWEI WATCH 4 Pro, %71,72 ekran-gövde oranına sahip 1,5 inç Düşük Sıcaklık Polikristal Oksit (LTPO) esnek ekrana ve 1Hz kadar düşük enerji tasarruflu Her Zaman Açık Ekran (AOD) bulunuyor. HUAWEI WATCH 4, %74'e varan ekran-gövde oranına sahip 1,5 inç LTPO esnek ekrana ve daha iyi görünürlük için 0,855 mm'lik ince bir çerçeve sunuyor. Her iki akıllı saat de 30 metreye kadar serbest dalış direncini, 5ATM su direncini destekliyor ve IP68 derecesine sahip.  

Hem HUAWEI WATCH 4 Pro hem de HUAWEI WATCH 4, kendi benzersiz kayışlarıyla birlikte geliyor. HUAWEI WATCH 4 Pro, iki seçeneğe sahip: H şeklinde çıkarılabilir tasarıma ve cilalı yüzeye sahip Titanyum bilezik veya çağdaş ve zarif görünüm için el yapımı yüzeye sahip Koyu Kahverengi Deri kayış. HUAWEI WATCH 4, temizlenmesi de kolay sportif, minimalist görünüme sahip siyah Floroelastomer kayışla birlikte geliyor.

Yurtdışından telefon getirecekler dikkat: Yeni düzenleme yapıldı A101 16 Mayıs Aldın Aldın: Bisikletten terliğe indirimli ürünler... Emekli maaşlarına refah payı eklenecek mi? Son açıklama geldi İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar belli oldu İşte 1 milyon TL altındaki araçlar listesi Bim markette bu hafta neler var? İşte indirimli ürünler...