'Cep'ten check-in dönemini başlattı

Pegasus'ta başlatılan yeni uygulamayla yolcular mobil check-in yaptırabilecekler.

Abone ol

İSTANBUL - Pegasus Havayolları, barkod ile mobil check-in uygulaması başlattı.

Pegasus Havayollarından yapılan açıklamaya göre, başlatılan yeni uygulama ile uçak yolcuları cep telefonundan "mobile.flypgs.com" sitesine girerek check-in yaptıklarında cep telefonlarına gelen barkod ile daha hızlı ve kolayca seyahat edebilecek.

Pegasus Havayolları, uygulamayla check-in sürecinde zaman kaybını minimize etmeyi amaçlıyor.

Barkodlu check-in uygulaması kapsamında yolcular, önce cep telefonundan "mobile.flypgs.com" sitesine girerek check-in yaptıklarında bir barkod linki cep telefonlarına ulaşacak. Buradan barkod görselini indiren yolcular, havalimanında boarding için güvenlikten geçişlere konulan akıllı cihazlara barkodlarını okutacak.

Yolcular, aynı uygulamayı internet sitesinden yapılan check-in işlemlerinde de seçmeli olarak gerçekleştirebilecek.

Mobil check-in uygulaması öncelikli olarak, İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa havalimanları çıkışlı yurt içi uçuşlarında gerçekleştirilebilecek.

Yolcuların, mobil check-in sonrasında gönderilen linki açabilmeleri için cep telefonundan internet erişimi (EDGE, 3G, GPRS veya WI-FI gibi) sahibi olmaları gerekiyor.

Diyanet açıkladı: Audi A8 Tasarruf Genelgesl nedeniyle iade edildi Bankalar güçlü primlendi, borsada rekor geldi! Gazetemize “Sürdürülebilir Başarılı Yayın Hayatı” ödülü İmamoğlu'ndan Kobani Davası cezalarına ilk tepki 'Cinsel terapist' Buse Aydın'a Reklam Kurulu'ndan ağır ceza