'Elindeki belgeleri açıkla'

Abone ol

ANKARA – CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'ı CHP'ye yönelik suçlamalarına ilişikin elindeki belge ve bilgileri açıklamaya çağırdı. 

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre Tekin NTV'nin canlı yayınında konuştu. Tekin, CHP'li milletvekillerinin Esad ile hatıra fotoğrafı çektirdiklerini belirtirken "Reyhanlı'daki olayların içine karışanların, bunları alıp Esad'a götürdüklerine dair belgeler artık elimizde" diyen Başbakan'ı elindeki belge ve bilgileri açıklamaya çağırdı. "Açıklamazsa namerttir" ifadesini kullanan Tekin şöyle devam etti: 
"Bir Başbakan tehditvari konuşmaz. Elinde hangi belge, bilgi varsa açıklamazsa namerttir. CHP'nin herhangi bir terör örgütüyle, herhangi bir yasa dışı örgütle ilintisinin olması söz konusu değil. Ama Sayın Başbakan sizin oradaki özellikle Rakka şehrindeki terör örgütleriyle ilişkilerinizin ne olduğunu Obama sizin gözlerinizin içine bakarak söyledi. Bu örgütlerle ilişkinizi, mesafenizi gözden geçirin. Israrla Obama'mı söyleyecek. Bizde bu ülkenin yurttaşlarıyız. Şimdi ben soruyorum oradaki örgütlerle Sayın Başbakan lojistik destek veriyorum dediğin o örgütlerle sizin bağınızın ne olduğunu açıklayın."

“6.600 hektarlık maden sahası rehabilite edildi” Binance'in eski CEO'suna 4 ay hapis cezası Eksun Gıda'dan 413 milyon liralık net kar Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı