'Ergenekon'da 6 askeri personel serbest

Avukat Serdar Öztürk tutuklanması istemiyle mahkemeye gönderildi

Abone ol

İSTANBUL - "Ergenekon" soruşturması kapsamında çeşitli illerde gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen ve adliyeye sevk edilen 6 askeri personel savcılıkça serbest bırakılırken, avukat Serdar Öztürk tutuklanması istemiyle mahkemeye gönderildi.

İstanbul Merkez Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan 4 askeri memur ve 2 muvazzaf asker ile İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan avukat Serdar Öztürk, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Nöbetçi savcılıkta yapılan sorgularının ardından 4 askeri memur ve 2 muvazzaf asker serbest bırakıldı. Avukat Serdar Öztürk ise savcılık tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Bu kişilerin, Poyrazköy'deki kazılarda ele geçirilen mühimmatla ilgili gözaltına alınarak savcılığa çıkarıldıkları ileri sürülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı İstanbul ve Ankara'da 1 ton metamfetamin ele geçirildi Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti