'İstanbul'da Büyük Enerji Yürüyüşü' 26 Mart'ta

Galatasaray-Taksim arasında "Adım Adım Sürdürülebilir Enerji" sloganı ile "İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü" yapılacak

Abone ol

İSTANBUL - Avrupa Sürdürülebilir Enerji Haftası (ASEH) çerçevesinde İstanbul'da da 26 Martta, "Adım Adım Sürdürülebilir Enerji" sloganı ile "İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü" yapılacak.

İstanbul Sürdürülebilir Enerji Haftası (İSEH) Platform Yürütücüsü Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, Avrupa Sürdürülebilir Enerji Haftası'nın, 2005 yılında Avrupa Komisyonu tarafından başlatıldığını hatırlatarak, haftanın 22-26 Mart arasında başta Brüksel olmak üzere pek çok şehirde gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Karaosmanoğlu, haftanın bu yılki odak konusunun "Şehirlerin İklim Değişikliğine Karşı Girişimleri" olarak belirlendiğini ifade ederek, hafta çerçevesinde sergiler, konferanslar, online etkinlikler düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Sürdürülebilir Enerji Haftası'nın da (İSEH) sivil bir platformda yürütüldüğünü belirten Karaosmanoğlu, "Enerjimiz İstanbul'dan" sloganını seçen İSEH'in, Kültür Başkenti İstanbul'a önemli bir katkı yapacağına işaret etti.

Karaosmanoğlu, 26 Martta, Galatasaray-Taksim arasında "Adım Adım Sürdürülebilir Enerji" sloganı ile "İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü" yapılacağını da belirtti.

Dikkat! İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama getirildi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi 1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı