1 Mayıs Taksim'de

İstanbul Valisi Mutlu, kutlamaların Taksim Meydanı'nda yapılacağını açıkladı.

Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 'Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının, Taksim Meydanı'nda yapılması hususunda iş birliği içerisinde bulunmayı kararlaştırdıklarını söyledi.

İstanbul Valiliğinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin düzenlenen toplantı sonrasında konuşan Vali Mutlu, sivil toplum kuruluşları, sendika genel başkanları, diğer yetkililer ve emniyet görevlilerinin de iştirakiyle toplantı yaptıklarını söyledi.

1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Günü'yle ilgili bilgileri birbirleriyle paylaştıklarını kaydeden Vali Mutlu, şunları söyledi:

"Bu günün kutlanması konusunda iş birliğimizi bir kez daha gözden geçirdik. Bütün bu çalışmalar sonucunda da 1 Mayıs pazar günü, Taksim Meydanı'nda İstanbul'da Emek ve Dayanışma Günü'yle ilgili kutlamaların yapılması hususunda işbirliği içerisinde bulunmayı kararlaştırdık" dedi.

İhracatçı, daralan Irak pazarına alternatif arıyor Semosis ile senetler dijital çağa adım atıyor Temizlik ürünlerimizle yüzde 40 büyüyeceğiz Çay fiyatının üçte biri işçiliğe gidiyor Antarktika’nın emisyonu 50 bin yılda 10 kat arttı