13 bin liraya mini ticari araç

Komsan CEO'su Baybalı, ilk aşamada 4 model olarak Türkiye pazarında yer alacaklarını, 2010'da 750 adet araç satmayı planladıklarını söyledi.

Abone ol

İSTANBUL  - Komsan Otomotiv Üst Yöneticisi (CEO) Süheyl Baybalı, mini ticari diye tabir ettikleri bu araçlarla ilgili bugün bilinen satışların çok daha üzerinde bir satış performansı yakalayabileceklerini öngördü.

Komsan Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye'de satışa çıkan FAW hafif ticari araçlarının basın toplantısında yaptığı konuşmada Baybalı, Komsan Otomotiv'in, Çin'in "En köklü ve referans otomotiv üreticisi" FAW Group Corporation ile işbirliğine girerek Türkiye'yi yepyeni bir marka ile tanıştırdığını kaydetti.

Baybalı, Çinli FAW'ın Türkiye distribütörlüğü için 2008 yılında girişimlerine başlayan ve bu dönemde yetki belgesi imzalayan Komsan Otomotiv'in, bayi ve servis ağını tamamlayarak araçlarını tüketiciyle buluşturmaya hazır olduğunu bildirdi.

Hafif ticari araçların özellikleri gereği çiftçinin ürününü, esnafın yükünü, KOBİ'lerin her türlü ihtiyacını taşımaya elverişli hafif ticari araçların Türkiye pazarında fazla alternatifi bulunmadığını dile getiren Baybalı, önümüzdeki dönemde kendi segmentlerinde yüzde 50 pazar payını hedeflediklerini söyledi.

Baybalı, ilk aşamada 4 model olarak Türkiye pazarında yer alacaklarına değinen Baybalı, "Satışa sunduğumuz hafif ticari araçlar kendi segmentindeki mevcut pazarı geliştirmeye çok açık. Mini ticari diye tabir ettiğimiz bu araçlarla ilgili bugün bilinen satışların çok daha üzerinde bir satış performansı yakalayabileceğimizi öngörüyoruz. Bu yıl 750 adet, gelecek yıl ise 1500 adet satış hedefimiz var" diye konuştu.

Komsan Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye'de satışa çıkan FAW'ın, ilk etapta hafif ticari araçlarıyla özellikle esnaf ve KOBİ'lerin çözüm ortağı olacağını anlatan Baybalı, satışa sunacakları ürünlerin içinde bulunduğu segmentte yüzde 50 pazar payı hedeflediklerini dile getirdi.

13 bin- 16 bin lira arası olacak

Baybalı, Türkiye'de tek kabin Pick-Up, Çift Kabin Pick-Up, Panel Van ve City Van'dan oluşan 4 model ile pazarda yer alacak olan Komsan Otomotiv'in, bu araçları 12 bin 990 lira ile 15 bin 800 lira arasında değişecek fiyatlarla satışa sunulduğunu ifade etti.

Tüketici beklentilerinin ucuz, tasarruflu, yüksek taşıma kapasiteli, ancak kolay ve ekonomik olarak bakımı yapılabilen araçlar olarak pazarda yer alacak yeni hafif ticari araçlar en yeni teknolojiye sahip olmanın yanı sıra çevreci Euro 4 motoruyla da öne çıktığına değinen Baybalı, orta ve ağır ticari araçlarla ilgili de Türkiye pazarındaki gelişmelere göre de bu segmentte araçları Türkiye pazarına sunabileceklerini kaydetti.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı