4 gençten hala haber yok

Valilik, tüm arama faaliyetlerine rağmen kayıp gençlerle ilgili şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmadığını bildirdi

Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Valiliği, Kumburgaz'da 17 Ağustos'ta deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençleri arama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmadığını bildirdi.   

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Marmara Denizi'nde kaybolan 4 gencin bulunması için Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı koordinasyonunda 1 uçak, 10 gemi, 16 bot, 2 jet-ski, 16 deniz aracı, onlarca kara aracı ve binin üstünde personelle yoğun bir şekilde arama çalışmalarına devam edildiği belirtildi. 

Açıklamada, "Yapılan tüm arama faaliyetlerine rağmen kayıp gençlerimizle ilgili şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır" denildi. 

Meteoroloji uyardı: Yeni haftada gök gürültülü sağanak etkili olacak Derbide sakatlanan İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gitti İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu Fatih Erbakan: Rüşvete kesinlikle geçit verilmeyecek