4 ilde IŞİD operasyonu!

İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen 3'ü yabancı uyruklu 21 kişi gözaltına alındı

Abone ol

İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen 3'ü yabancı uyruklu 21 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki çalışmalar sonrası Şanlıurfa, Mersin ve Kocaeli'nin yanı sıra İstanbul'un 13 ilçesindeki 29 adese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Baskınlarda, IŞİD üyesi oldukları ileri sürülen 3'ü yabancı uyruklu 21 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Şüphelilerden bazılarının örgüte eleman temin ettiği iddia edilirken, yabancı uyrukluların ise Suriye'ye geçmeye hazırlandıkları belirtildi.

Aramalarda, 2 otomatik av tüfeği, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar, dijital malzemeler ve askeri kıyafetler ele geçirildi.

Şüphelilerden bazıları zırhlı araçlarla hastaneye getirildi. Bu kişiler gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız" sorularına cevap vermedi. 

Şüpheliler, daha sonra İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz