444'lü aramalar da 'pakete' girecek

444'lü aramalar her yöne paket kapsamına giriyor.

Abone ol
ANKARA - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sabit ve mobil telefonlarla 444'lü numaraların aranmasından kaynaklanan yüksek ücretlere yönelik şikayetleri dikkate alarak yeni bir düzenleme yaptı.
BTK'dan alınan bilgiye göre, sabit ve mobil telefonlarla 444'lü numaraların aranmasından kaynaklanan yüksek ücretlere yönelik şikayetleri dikkate alarak, her yöne paket kapsamına aldığı 444'lü numaraların aranma ücretlerine de üst sınır getirdi.
1 Nisan 2012'den itibaren uygulanacak olan düzenlemeyle vatandaşlar, abonelik paketlerindeki Türk Telekom yönüne ücretsiz dakikalarını 444 aramaları için de kullanabilecek.
Şehir içi tarifelerinden daha yüksek olmayacak
Ayrıca 444 aramaları için tüketicilere uygulanacak ücretlere operatörler bazında da bazı üst sınırlar getirildi.Operatörlerin söz konusu karara uygun olarak revize edecekleri son kullanıcı tarifelerini BTK'ya sunacak ve yeni tarifelerle ilgili tüketiciler bilgilendirilecek.
BTK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Özgür Özel'den 19 Mayıs mesajı: 'Atılan o ilk adımın izinden...' Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kapadokya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıldı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı