60. Hükümet'in son toplantısı

60. Hükümetin Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında son kez toplandı.

Abone ol

ANKARA - 60. Hükümetin Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında son kez toplandı.

Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı saat 11.35'te başladı. Seçim bölgelerinden Ankara'ya dönen bakanlar, Başbakanlık binasına gelişlerinde gazetecilere el salladı. Seçim Kanunu nedeniyle atanan Adalet Bakanı Ahmet Kahraman, İçişleri Bakanı Osman Güneş ve Ulaştırma Bakanı Habib Soluk ile milletvekili adayı olmayan Selma Aliye Kavaf ve Mehmet Aydın da son kez Bakanlar Kurulu toplantısında yer aldı.

Veda niteliğindeki Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde, Başbakan Erdoğan, tek tek bakanlarla tokalaştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 60. Hükümet üyelerinin istifasını bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunacaklarını söyledi. Erdoğan, "Bugün bildiğiniz gibi istifalarımızı Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Cumhurbaşkanımıza istifalarımızı sunduktan sonra Cumhurbaşkanı malum yeni kabine kuruluncaya kadar göreve devamımızla ilgili, bugüne kadar uygulaması böyle, tekrar bizi bu noktada görevlendirmesi olacak. Bundan sonraki süreçte Bakanlar Kurulu olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından saat 16.00'da Çankaya Köşkü'ne çıkacak olan Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kabul edecek.

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL