AK Parti İstanbul 3. İl Kongresi 27 Haziran'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kongrede mevcut il başkanı Aziz Babuşcu'ya destek verecekler

Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ilçe belediye başkanları ile partinin ilçe başkanları, AK Parti'nin 27 Haziranda gerçekleştirilecek İstanbul 3. İl Kongresi'nde mevcut il başkanı Aziz Babuşcu'ya destek vereceklerini açıkladı.

Emirgan'daki Beyaz Köşk'te düzenlenen ve ilçe belediye başkanları ile AK Parti ilçe başkanlarının da katıldığı basın toplantısında konuşan Topbaş, siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek, İstanbul'un, Türk siyasi hayatında önemli bir yer tuttuğunu, siyasi hayatı şekillendirdiğini söyledi.

Her kongrenin partinin dinamiklerini harekete geçirmek, heyecanı pekiştirmek ve hizmeti daha iyi düzeye taşımak anlamında önem taşıdığını ifade eden Topbaş, "Duruşu, tavrı, tarzı, güvenilirliği, samimiyeti ve özverisiyle beyefendi bir insan olan Aziz Babuşcu görevini başarıyla yürüttü. Parti örgütümüz ve teşkilatlarımız, görevinin devamını istemekte. Böyle bir kişiliğe sahip olan bir insan kolay kolay bulunmaz. Özellikle söylediğinin arkasında duran, adam gibi adam olduğu için parti örgütümüz kendisine bu dönemde il başkanımız olarak devam etmesi konusunda destek veriyor" diye konuştu.

Siyasi partilerin sadece seçim dönemleriyle sınırlı görevleri olmadığını, ülke yönetiminde söz sahibi olmak ve ülkeyi şekillendirmek adına yetki istediğini vurgulayan Topbaş, bazı çevrelerin AK Parti'nin iktidarını istemeyebileceğini, bazı çevrelerin menfaatlerine de dokunmuş olabileceğini kaydetti.

Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı