Aktütün'de mühimmat ele geçirildi

Terörle mücadele tüm hızıyla devam ederken Aktütün'de, 1 adet top ile çok sayıda roket ve uçaksavar mühimmatı ele geçirildi

Abone ol

ANKARA - Aktütün'deki Jandarma Sınır Bölük Komutanlığı bölgesinde yapılan aramada, 1 adet top ile çok sayıda roket ve uçaksavar mühimmat ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki 13'üncü Jandarma Sınır Bölük Komutanlığı (Aktütün) bölgesinde dün yapılan arama ve tarama faaliyetinde; 1 adet 73 milimetre geri tepmesiz top, 15 adet roket mühimmatı ve 23 adet 14,5 milimetre Doçka mermisi ele geçirildi.

Bölgede arama ve tarama faliyetleri devam ediyor.

Yanı sıra, Siirt'in Pervari ilçesi Tuzcular-Beşan mezrası bölgesinde hayvanlarını otlatan bir vatandaş da dün saat 07.30'da terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış patlayıcı maddenin patlaması sonucu yaralandı.

Şırnak'ta 4 terörist etkisiz

Bu arada Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde bir grup terör örgütü mensubuyla çıkan çatışmada 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi dağlık arazi kesiminde dün saat 21.00 sıralarında bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşıldı. Çıkan çatışmada 4 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı