Arabistan'dan Trabzon'a direkt uçuş başlıyor

Abone ol

TRABZON - Suudi Arabistan'dan Trabzon'a direkt uçuşların 29 Mayıs'ta başlayacağı bildirildi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yaptığı yazılı açıklamada, son birkaç yıldır Arap yarımadasından Trabzon'a gelen misafirlerden, İstanbul üzerinden aktarmalı yaptıkları yolculuğun uzun sürmesinden dolayı şikayetler aldıklarını belirtti.
Misafirlerin, Trabzon'a direkt uçuşla 4 saat erken gelmelerini sağlamak için Türk Hava Yolları ve diğer yetkililerle yaptıkları görüşmelerin sonuç verdiğini ifade eden Vali Kızılcık, şunları kaydetti:
"Riyad'da bulunan turizm acentası, Trabzon'a ilk charter seferini 29 Mayıs'ta gerçekleştirecek. Böylelikle Arap yarımadasından geçen yıl 60 bin civarında gelen turist sayımızın bu yıl 80 bine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için turizm altyapısını geliştirmeye çalışıyoruz."
Turizm acentasının, Trabzon'a diğer direkt seferlerini, 12 ve 26 Haziran ile 3 Temmuz'da THY ile gerçekleştireceği bildirildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz