Artık bu ülkeye vizesiz gidilemeyecek

Türkiye ve Hırvatistan arasında vizelerin kaldırılması uygulaması 1 Nisan 2013 itibariyle yürürlükten kaldırılıyor

Abone ol
ANKARA - Türkiye ile Yugoslavya arasında vizelerin kaldırılması hakkında anlaşmanın Türkiye ve Hırvatistan arasında uygulanmasının yürürlükten kaldırılması kararlaştırıldı. 
Türkiye ile Hırvatistan arasında 13 Haziran 1997 tarihinde nota teatisi yolu ile akdedilen ve 8/8/1997 tarihli ve 97/9773 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla onaylanan Anlaşma ile uygulanmasına devam edilmesi kararlaştırılan 3 Temmuz 1967 tarihli "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Vizelerin Kaldırılması Hakkında Anlaşma"nın Türkiye ve Hırvatistan arasında uygulanmasının 1 Nisan 2013 tarihinden geçerli olmak üzere sona erdirilmesi ve 27/4/1992 tarihli ve 92/2955 sayılı Kararnamenin aynı tarihten geçerli olmak üzere yürürlükten kaldırılması, Dışişleri Bakanlığının yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca kararlaştırıldı. Karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. 
Otomotiv satışları 21 ay sonra sert geriledi Dünyanın ilk borsası Aizanoi NFT’lerle hayat bulacak Sakhalin Istanbul'dan görkemli açılış! Space’24, yaratıcı disiplinleri bir araya getirecek Vodafone öğrencilere yapay zekâ eğitimi verecek