Aslan Çimento, hisse senedi ihracı için başvurdu

Aslan Çimento, 66 milyon 574 bin 321,5 liralık bedelli hisse senedi ihracı için SPK'ya başvurdu.

Abone ol
ANKARA - Aslan Çimento A.Ş, 66 milyon 574 bin 321,5 liralık bedelli hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu. Akbank'ın bono ihracı da Kurul kaydına alındı.
SPK'nın Haftalık Bültenine göre, Aslan Çimentonun yanı sıra Infotrend B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş de, 5 milyon liralık bedelli hisse senedi ihracı için Kurula müracaat etti.
Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş, halka açılmak amacıyla SPK'ya kayıtlı sermaye sistemine geçme izni talebinde bulunurken, Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu, "Emeklilik Yatırım Fonu Payı", İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş A Tipi Sütaş Değişken Özel Fon da, "Yatırım Fonu Katılma Payı" ihracı için SPK'ya başvuruda bulundu.
SPK, Latek Lojistik Ticaret A.Ş'nin tümü iç kaynaklardan karşılanmak üzere 9,5 milyon liralık hisse senedi ihracına izin verdi. 
Banka Bonosu ve Banka Garantili Bono İhracı için daha önce müracaat eden Akbank'ın 2,5 milyar liralık bono ihraç talebi ile Attica Lojistik Hizmetleri A.Ş'nin 750 bin liralık finansman bonosu ihraç talebi de Kurul kaydına alındı.
“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz