Atasay ve Asgold'a TSE'den kalite ödülü

Abone ol
İSTANBUL - Türk Standartları Enstitüsü (TSE), kalite alanında başarılı çalışmalar yapan firmalara 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde "TSE Kalite Ödülleri"ni takdim etti. Düzenlenen törende Atasay ve Asgold markaları ulusal ve uluslararası standardizasyon ve kalite alanındaki başarılı çalışmaları nedeniyle "Altın Kalite" ödülüne layık görüldü. 
 
Türk Standartları Enstitüsü (TSE),  15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde düzenlenen törenle, Marmara bölgesinde faaliyet gösteren, ulusal ve uluslararası sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyerek standardizasyon ve kalite alanında başarılı çalışmalar yapan kurum ve kuruluşları ''TSE Kalite Ödülleri" ile ödüllendirdi. 
 
TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen ve TSE belgesine sahip firmalar, sivil toplum
kuruluşları, akademik camia ve medya temsilcilerinin yer aldığı törende Atasay ve Asgold markaları "Altın Kalite" ödülünün sahibi oldu. 
 
TSE kalite ödülünü Atasay ve Asgold markaları adına alan Atasay İnsan Kaynakları Müdürü Kenan Erdemir konuya ilişkin; "76. yılımızı kutladığımız bu yıl, TSE kalite ödülüne layık görüldüğümüz için mutluyuz. Ülkemizde kalite anlayışının benimsenmesi, kurum ve kuruluşlarda kalite altyapısının kurulması ve geliştirilmesi standardizasyon çalışmaları açısından önem arz etmektedir.  Atasay olarak bizler de yüksek kaliteli üretim yapısı ve inovasyon faaliyetlerimizi etkin şekilde sürdürerek, müşterilerimize hem ulusal hem de uluslararası standartlara uygun hizmet sunmaktayız" dedi.
 
Marmara Bölgesi'nde TSE belgeli kurum ve kuruluşlar arasından kalite alanında başarılı çalışmalarıyla öne çıkan firmaların ödüllendirilmesinin amaçlandığı bu organizasyonun, mal ve hizmet üretiminde kalitenin öneminin bir kez daha vurgulanmasına katkı sağlaması hedefleniyor.
“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz