Avea, "470 Açık Avrupa Şampiyonası" sponsoru

Avea, 470 Açık Avrupa Yelken Şampiyonası ile 25 ülkeden 182 sporcuyu destekliyor.

Abone ol

İSTANBUL - Avea, İstanbul Yelken Kulübü ev sahipliğinde İstanbul'da ilk kez düzenlenen "470 Açık Avrupa Şampiyonası"nın iletişim sponsorluğunu üstlendi.

Avea'dan yapılan açıklamada, dün başlayan ve 6 Eylül'e kadar sürecek şampiyona kapsamında aralarında ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İsrail, Yunanistan, İspanya, Rusya ve Hollanda'nın da olduğu 25 ülkeden toplam 182 olimpik sporcunun, İstanbul'da bir araya gelerek "Erkekler", "Karışık" ve "Kadınlar" kategorilerinde yarışacakları, Türkiye adına 6'sı erkeklerde, 2'si kadınlarda olmak üzere 8 ekibin yarışa katılacağı bildirildi.

Açıklamada, deneme yarışlarının ardından yarın açılış seremonisiyle başlayacak olan şampiyonanın, Fenerbahçe'de kurulan olimpiyat koyundan izlenebileceği belirtildi.

Mobil internet ile çalışan takip sistemi için Avea'nın sağladığı 150 hat ve mobil modem altyapısı sayesinde teknelerin üzerindeki cihazlardan alınan verilerle yarışların anında karadan sayısal olarak takip edilebileceği kaydedildi.

Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, konuya ilişkin değerledirmesinde, futboldan tenise, golftan yelkene kadar sporun çeşitli branşlarına katkıda bulunduklarını belirterek, "Geçtiğimiz aylarda iletişim sponsorluğunu üstlendiğimiz Volvo 2010 Gençler Yelken Dünya Şampiyonası'na İstanbul'da ev sahipliği yaptık. Şimdi de, 470 Açık Avrupa Yelken Şampiyonası ile 25 ülkeden 182 sporcuyu destekleyeceğimiz için heyecan duyuyoruz. Teknoloji ve spor birlikteliğinin önemini vurgulayan projelere destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü Cevdet Yılmaz’dan Huawei'ye ‘yatırım artırma’ çağrısı "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok" Ankara'da ekmeğe zam SunExpress’ten Birleşik Krallık’ta rekor büyüme