Avea ve Garanti numara taşımada işbirliğine gitti

Avea'lı olmak isteyen tüm Garanti Bankası müşterileri, Garanti İnternet Bankacılığı'nı kullanarak numara taşıma başvurularını yapabilecek

Abone ol

İSTANBUL - Avea ve Garanti Bankası'nın hayata geçirdiği yeni proje ile Avea'lı olmak isteyen tüm Garanti Bankası müşterilerinin, Garanti İnternet Bankacılığı'nı kullanarak, numara taşıma başvurularını yapabilecekleri bildirildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Avea'nın Garanti Bankası ile hayata geçirdiği proje kapsamında, Garanti Bankası;nın internet bankacılığı müşterilerine mevcut numaralarını zahmetsizce Avea'ya taşıma fırsatı sağladığı belirtildi.

Türkiye'de bir ilk olan bu işbirliği ile Garanti Bankası müşterilerinin Avea İletişim Merkezleri'ne gitmeden, internet erişimi olan her yerden Garanti Bankası İnternet Şubesi kanalıyla Avea'lı olabildikleri kaydedildi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, Avea'nın sunduğu avantajlı tarifelerin yanı sıra geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı ve değer katmayı hedeflediğini belirterek, şunları ifade etti:

"Garanti Bankası ile hayata geçirdiğimiz bu proje ile Avea'nın avantajlı dünyasına geçmeyi son derece kolay bir hale getiriyoruz. Önümüzdeki dönemde de benzer işbirlikleri gerçekleştirerek ve müşterilerimize en iyi hizmeti gerçek fiyatlarla sunarak tercih edilirliğimizi sürdüreceğiz."

Konuyla ilgili detaylı bilgiye Avea bayileri, "www.avea.com.tr" veya "444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri"nden ulaşılabileceği bildirildi.

Borsa günü düşüşle tamamladı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Martı'nın CEO'su UKOME toplantısına alınmadı Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor